Mijn favorieten

Uw woning verkopen


Verkopen: een zakelijk succes


In de huidige markt uw huis verkopen vraagt om een gedegen en op maat gesneden aanpak. Rita Diets Makelaardij helpt u de verschillende aspecten van het verkoopproces te ordenen en op basis van uw persoonlijke wensen een geschikt verkooptraject uit te stippelen. Wilt u uw woning snel verkopen of is een hoge verkoopprijs voor u juist belangrijk? Welke factoren vergroten de verkoopbaarheid van uw woning en welke factoren werken dit juist tegen? Deze zakelijke kant van het verkoopproces is bij Rita Diets Makelaardij in uitstekende handen.


Verkopen: een emotioneel proces


De keuze voor een makelaar die het beste bij u past, wordt in onze ogen niet alleen bepaald op basis van rationele aspecten. Het verkopen van uw huis is naast een van de grootste financiële transacties die u in uw leven doet, ook een gebeurtenis waar zowel bij verkoper als bij de koper emoties zullen worden aangesproken. Het verkopen van uw huis is tenslotte iets anders dan het vervangen van uw oude winterjas door een nieuwe.

Daarom treft u bij Rita Diets Makelaardij mensen die begrijpen waar het om gaat in de makelaardij: een goede presentatie van uw woning, zorgvuldig uitgevoerde bezichtigingen, scherpe onderhandelingen en uiteindelijk de enige juiste verkoopprijs. Mensen die net als de verkoper houden van een woning omdat die een thuis biedt, een veilige haven in de drukte van alledag. Met een persoonlijke begeleiding gedurende het gehele proces maakt Rita Diets Makelaardij het verschil.

Wilt u weten waarom er verkoop- en aankoopmakelaars zijn en wat hun rol is bij de onderhandelingen?
Kijk hier dan verder.