Mijn favorieten

Klantervaringen


Door de NVM is een klanttevredenheidsonderzoek gedaan naar de diensten van Rita Diets Makelaardij. Klik op onderstaande categorieën om het onderzoek te bekijken.
Klanttevredenheidsonderzoek Verkoop
Klanttevredenheidsonderzoek Aankoop
Klanttevredenheidsonderzoek Taxatie


Hieronder vindt u ervaringen van onze klanten. Heeft u ook zaken met ons gedaan? 
Laat dan uw ervaring achter! 

Anoniem 15/4/2013
Rita Diets heeft de verkoop van mijn appartement professioneel en deskundig ter hand genomen. Het contact met haar verliep zeer prettig. Dik tevreden!

Jurjen & Patricia 12/3/2011
Na een minder goede ervaring gehad te hebben met een andere arnhemse makelaar, was ons eerste contact met Rita erg prettig te noemen. Niet haar belang, maar dat van ons stond duidelijk voorop. Snel hadden we goede afspraken die ook volledig nagekomen zijn. Ook het interieuradvies van Richard heeft z'n vruchten afgeworpen. Met slechts enkele kleine aanpassingen is onze woning binnen 3 maanden verkocht. (terwijl die al bijna een jaar bij de andere makelaar stond) Echt het aanbevelen waard! Rita, Wim en Richard, BEDANKT!

Anoniem 25/2/2011
We hebben ons huis verkocht! In deze tijd geen eenvoudige zaak. Maar Rita en Wim hebben zich enorm ingezet. Het kontakt is de hele tijd uitstekend geweest, ondanks dat wij per 31 december 2009 in Noorwegen wonen. We hebben ons echt klant gevoeld. We kregen advies als we dat vroegen, Rita en Wim dachten mee en respecteerden onze keuzes. We konden altijd vragen stellen en kregen altijd een goede uitleg. Rita en Wim, hartelijk bedankt voor jullie diensten en jullie steun!

Menno en Monique 7/1/2011
Bij de verkoop van ons huis hebben wij de zakelijke, maar zeker ook de persoonlijke benadering van Rita en Wim zeer gewaardeerd. Allereerst hebben ze ons op een prettige manier uitgebreid geadviseerd over de aanpak. Nadat het huis te koop was gezet, hebben Rita en Wim enorm veel inzet geleverd in het contact met de potentiële kopers. Hierdoor hadden we ons huis binnen twee weken verkocht, voor een marktconforme prijs! Vervolgens bleek de koper zich niet aan de diverse gestelde termijnen te houden, wat zelfs heeft geresulteerd in het verzetten van de overdrachtsdatum. Gedurende dit hele traject hebben Rita en Wim de touwtjes stevig in handen gehouden en veel werk uit onze handen genomen.

Anne van der Weijden 25/12/2010
Toen na het overlijden van mijn moeder haar flat en garage verkocht moest worden heb ik Rita Diets Makelaardij benaderd. Ondanks de lastige markt hadden ze de verkoop binnen 4 maanden rond èn voor prima marktconforme prijs. Niet alleen namen zij mij zakelijk gezien werkelijk alles uit handen, ze lieten ook merken te begrijpen welke emoties er spelen bij een verkoop na overlijden. Kortom, niets dan lof!

Monique Mentink 23/11/2010
De verkoop van ons huis is boven verwachting goed verlopen en dat was 100% te danken aan Rita en Wim. Zij hebben prima werk verricht, hebben meer gedaan en geregeld dan verwacht werd en dan verwacht mocht worden, echt super! Zelfs de uiteindelijke verkoopprijs is hoger uitgevallen dan verwacht. Ze hebben ervoor gezorgd dat een feitelijk onprettige situatie toch op een erg prettige, gunstige en snelle manier kon worden afgehandeld. Nogmaals heel erg bedankt!

Paul & Miranda 5/10/2010
Wij hebben bij de verkoop van ons appartement de makelaars Wim en Rita, als zeer vriendelijk en betrouwbaar ervaren. Het contact was persoonlijk en laagdrempelig. Afspraken en de afhandeling verliepen prima. In deze toch moeilijke huizenmarkt-tijden, hebben zij het toch voor elkaar gekregen dat het uiteindelijk voor een prima prijs verkocht is!

Evers & Schmitz Financiële Dienstverlening Ulft 25/8/2010
Onlangs zochten wij als hypotheekkantoor uit de regio Achterhoek een makelaar die voor onze cliënt in Arnhem kon taxeren. Via een makelaar uit onze regio werden wij getipt over Rita Diets. Het contact was erg prettig en wij zijn zeer tevreden over het resultaat, het rapport was bovendien snel gereed en dat is altijd prettig wanneer je voor cliënten binnen een aantal weken de hypotheek geregeld wilt hebben. Voor taxaties in de regio Arnhem gaan wij dus ook de volgende keer weer naar Rita en Wim.

Verkoper mei  3/5/2010
Als je voor mensen een dienst levert, is het steeds de kunst te zoeken of je het over de het zelfde hebt. Of je elkaar begrijpt terwijl er vaak tegengestelde belangen zijn.
Ik heb me door jullie begrepen en ondersteund gevoeld in het traject van de verkoop van het huis!
Dank je wel!

Bas en Annemarie 29/3/2010
Wij wonen nu 2 maanden in ons nieuwe huis en het past ons als een jas. Wat we tijdens het koop- en zoekproces fijn vonden was dat we Rita en Wim altijd konden bellen met vragen. Erg benaderbaar, helder en vriendelijk in contact. En op het 'moment supreme' doortastend, scherp en zakelijk. Een prettige combinatie.

Jolanda en Dick 23/3/2010
Ondanks de crisis binnen twee maanden ons huis verkocht.
Vanaf het begin klikte het bijzonder goed met Rita. Wim en Rita staan je altijd plezierig te woord voor al je vragen en wat wij belangrijk vonden dat je serieus genomen werd.
De verkoopprospectus met een pakkende beschrijving van ons huis vonden wij een heel sterk punt.
Het bord te koop stond nog niet in de tuin en wij hadden al de eerste kijkers.
De overdracht bij de notaris was ook goed verzorgd, voor ons een belangrijke afsluiting.
Al met al zijn wij super tevreden en vinden Rita en Wim echt een aanrader!

Micky en Henny 21/3/2010
Wat geweldig dat wij eindelijk "zichtbaar" kunnen maken dat wij ontzettend tevreden zijn over Rita en haar medewerkers. Een gezellig team, wat precies jouw zoektocht naar het huis "van jouw dromen" tot een goed resultaat weet te leiden.
Nooit hebben we druk van hun zijde ondervonden. Ook niet toen we een overeenkomst (binnen de toegestane bedenktijd) terugdraaiden. Rita toonde begrip en voelde precies aan waar onze twijfels zaten. Voor haar was het belangrijk dat wij een huis zouden kopen waar we ons 100% goed bij voelden. 
Bij het huis waar we nu wonen was voornamelijk Wim onze gids. Ook van hem kregen wij op zeer sympathieke wijze goede adviezen en was het "vakjargon" begrijpelijk voor ons.
Wij wonen nu in het huis van onze dromen en zijn bijzonder blij dat zij ons op de mogelijkheden van dit huis waar wij via Funda steeds langs opgingen, hebben gewezen. Hieruit bleek dat zij precies in het snotje hadden wat wij zochten. Het was het eerste huis dat wij op hun aanraden bekeken en het was meteen een schot in de roos!

Als je dan daarna (midden in de recessie) je eigen huis binnen vier maanden verkoopt terwijl er in de directe omgeving tientallen huizen in dezelfde prijsklasse te koop staan, dan kun je alleen maar DIK TEVREDEN zijn. Naar aanleiding van onze succesvolle missie hebben onze overburen het aangedurfd hun huis in de verkoop te doen. Uiteraard via Rita Diets makelaardij. Hun huis heeft slechts een maand te koop gestaan..... 
Een andere buurman reageerde n.a.v. de presentatie via Funda (door Wim) gemaakt: "dit is zo'n goede en overtuigende presentatie, op een bijzonder uitnodigende wijze beschreven, volgens mij verkopen jullie je huis binnen een half jaar".

Peter Broens 20/3/2010
Onlangs hebben Rita en Wim zich ingespannen om ons appartement te verkopen. Wij zijn zeer tevreden. 
De zaken waren altijd keurig voor elkaar vanaf het moment van opname tot en met de overdracht. Ook de onderhandelingen zij goed gevoerd. Beschaafd, maar ook slim en doortastend, niet ineens alle troeven uitspelen. Ook gingen ze op zoek naar creatieve oplossingen om er uit te komen. Daarbij was opvallend hoe intensief en goed er werd afgestemd. Steeds even een ruggenspraak maar indien gewenst ook een advies. 
Kortom...wij zijn heel erg tevreden met deze reeele makelaar...

Suzanne Janssen 18/3/2010
Wij hebben pas geleden ons huis verkocht en tevens een nieuw huis gekocht met behulp van Rita en Wim en we kunnen ons geen betere makelaars voorstellen! 
We konden met al onze vragen terecht,hoe gek die soms ook waren en alles werd ons helder uitgelegd. Ook hebben ze ons een financieel adviseur laten helpen die alles voor ons duidelijk op papier heeft gezet. Rita en Wim voelden onze nieuwe woonwensen heel goed aan! 
We kwamen binnen in ons nieuwe huis voor een eerste bezichtiging en toen ik in de hal stond had ik al een goed gevoel. Nadat we het hele huis hadden gezien wisten we dat dit het juiste huis voor ons was. En na het bieden was diezelfde avond het huis van ons. We vinden het zo knap dat Rita en Wim al aanvoelden dat dit een mooi huis voor ons zou zijn! En we wonen hier heel fijn en hopen dat we hier nog lang zullen genieten! Maar als het ooit weer nodig zou zijn dan gaan wij zeker terug naar deze makelaars!